Необходим е Вход или Регистрация, за да се включите в темата.
На 11-12 предпочитах Принцът на Алкирия пред безумията на ББ. Ако ще се зарибява млада аудитория - ами преиздайте нещо на Колин, Блонд или ММ, защо (да го бибип) трябва да се издава тази чужда глупост!? Лично мнение изказвамАко новият читател на книги - игри е на възраст на която аз почнах да ги чета, тоест на 11 - 12, точно тази книжка е много по - удачна от Калоян, примерно, който може да му се стори невероятно сложен и пълен с непознати думички.
На 11-12 предпочитах Принцът на Алкирия пред безумията на ББ. Ако ще се зарибява млада аудитория - ами преиздайте нещо на Колин, Блонд или ММ, защо (да го бибип) трябва да се издава това чуждо малоумие!? Лично мнение изказвамАко новият читател на книги - игри е на възраст на която аз почнах да ги чета, тоест на 11 - 12, точно тази книжка е много по - удачна от Калоян, примерно, който може да му се стори невероятно сложен и пълен с непознати думички.
Чел съм няколко КИ на Ливингстън (все едно и също ми беше). Сега разсъждавам над моите наблюдения върху дадения автор и вашите рецензии и ревюта. Никога няма да изиграя Blood of the zombies - няма да си причиня това страдание
На 11-12 предпочитах Принцът на Алкирия пред безумията на ББ. Ако ще се зарибява млада аудитория - ами преиздайте нещо на Колин, Блонд или ММ, защо (да го бибип) трябва да се издава това чуждо малоумие!? Лично мнение изказвамАко новият читател на книги - игри е на възраст на която аз почнах да ги чета, тоест на 11 - 12, точно тази книжка е много по - удачна от Калоян, примерно, който може да му се стори невероятно сложен и пълен с непознати думички.
Кирчо чел ли си я или ей така наизуст си редиш, че е малоумие?
Последиците са тежки и трайни, личи си.Ако новият читател на книги - игри е на възраст, на която аз почнах да ги чета, тоест на 11 - 12, точно тази книжка е много по - удачна от Калоян, примерно, който може да му се стори невероятно сложен и пълен с непознати думички.
Чел съм няколко КИ на Ливингстън (все едно и също ми беше). Сега разсъждавам над моите наблюдения върху дадения автор и вашите рецензии и ревюта.
Последиците са тежки и трайни, личи си.
А бре правете каквото искате, но ме е яд, че ще навредите на жанра с подобна КИ! Според мен.
Чел съм няколко КИ на Ливингстън (все едно и също ми беше). Сега разсъждавам над моите наблюдения върху дадения автор и вашите рецензии и ревюта.
Ясно! Говориш наизуст!
А бре правете каквото искате, но ме е яд, че ще навредите на жанра с подобна КИ! Според мен.
Питай ММ какво мисли за КИ с избори - надясно или наляво?
Иначе Майкъл няма какво да го питам какво мисли. Той нееднократно е казвал, че не се кефи на книги-игри, каквито и да са.
Българският сайт за книги-игри!
Дизайн на RocketTheme Разработен от Victor Atanasov a.k.a. ringlas