Необходим е Вход или Регистрация, за да се включите в темата.
Сериозно ти куца логиката по тази линия.Защо да дразни. Нали се чете само единия епизод?!
Откога книгата се мери по дебелината?Сериозно ти куца логиката по тази линия. Както и Вилорп каза, приятно ли ще ти е при последващо преиграване да четеш един и същ блок текст (евентуално с минимални вариации) по няколко пъти? И да си дадеш сметка, че наглед дебелата книга, за която си си дал парите, е на една трета пълна с дублиран текст?
Хайде сега ако ми обясниш как да се преиграят "Асасините" без да се минава през същите епизоди като при първото минаване ще те призная....Това го казвам само защото се сетих как недоумяваше навремето защо в Асасините действието се прехвърля от един епизод в друг - и го критикуваше като грешка. Ами, точно заради това - за да се чете повече текст, без да се налага да се дублира.
Дам... ти май така и не разбра какво означава "фиктивен", но няма да го коментирам това.Всеки автор си решава сам, разбира се, но това е едно от нещата в старите КИ (наред с фиктивните, лишени от стойност избори) които намирам за изключително грозни и никога не бих допуснал пак.
Няма такова нещо. Достатъчно е просто да се отдели общата част в отделен епизод (ЕДНА препратка) - и точно тук идва майсторството на автора.Личното ми мнение е: малко, но е по-добре, отколкото да ме накара да запиша 2 кодови думи (примерно) и да трябва 3 пъти да сменям епизодите.
Няма да коментирам. Че ще ме баннат.
Няма такова нещо. Достатъчно е просто да се отдели общата част в отделен епизод (ЕДНА препратка) - и точно тук идва майсторството на автора.Личното ми мнение е: малко, но е по-добре, отколкото да ме накара да запиша 2 кодови думи (примерно) и да трябва 3 пъти да сменям епизодите.
Българският сайт за книги-игри!
Дизайн на RocketTheme Разработен от Victor Atanasov a.k.a. ringlas