Необходим е Вход или Регистрация, за да се включите в темата.
Аз знам че съм наред ама цялото войнство тука май не е хич... не ми дреме ще купувате или не. Вие сте статистическа извадка, която умее да е пасивна поне на това дето ви накарах да правите. Две години не написах нищо защото не исках да съм плямпало. Mind the dooors, mind the closing doooors!!!
"много сезони" - ти знаеш ли български изобщо?
смешни грешки
36
Пророкис тъкмо се е дотътрил до верандата пред входа на малкия дървен параклис изграден в страни то храма на Ковън Свободния. Той се обръща към теб и те кани да го последваш вътре. Параклисът наистина е малък и тъмен, но за твоя изненада е чист и добре поддържан, а множеството свитъците са грижливо подредени в стелажи покрай стените.
Старецът изграква нещо за да извика някой послушник, послушникът пък се оказва изненадващо красиво момиче което явно няма и осемдесет сезона. Докато се чудиш какво прави с тоя гърбав оръпляк, с некролог в джеба, в параклиса, който е прекалено малък за да побере повече от 20 души, той извади дълъг и странен жертвен нож. В тъмнината на параклиса, изглежда по-мрачен и силен, отколкото когато се беше разбеснял на свещениците. Той ти казва да легнеш на нещо, което прилича на малък мраморен олтар с сребърна кана до него.
Младото момиче започва учтиво да те подканя, обърни на 50. Ако решиш да си заминеш бързо-бързо, обърни на 27.
Боре, предлагам това да е корица!
![]()
Е по тая логика си купета и книгата оздадена от мегара 100 про без превод и други глезотии с оригинални картинки да се оздрайфаш.
Държа да се разбере и запомни!
Аз въобще не съм се натискал да се занимавам с предпечат и оформление на тая книга. Имам си достатъчно друга работа при това добре платена.
Българският сайт за книги-игри!
Дизайн на RocketTheme Разработен от Victor Atanasov a.k.a. ringlas