Необходим е Вход или Регистрация, за да се включите в темата.
Художествения текст - добър, лош, всякакъв, - и целите му, по реализация, нямат нищо общо с реалния живот и безцелието му. Така както няма да запишеш диалог в художествено произведение дословно от диктофон както си го чул, така няма да дадеш на разни герои едни и същи действия и реплики в различни ситуации.
Ами аз заради повтарящия се текст не преигравам не виждам смисъл да чета половината книга наново
Ами аз заради повтарящия се текст не преигравам не виждам смисъл да чета половината книга наново
Мисля, че за друго говоримТова, което аз се опитвам да кажа е, че не искам да чета повтарящ се текст, когато избирам неща, различни от тези в първото си изиграване.
Хам, нищо няма да те спре. Казвам какво работи и какво не според това хората как са се учили да четат. Никой няма да ти дочете не книгата, ами и страницата, ако пишеш диалог, дословно взет от реалния живот. Интересно ми е как ще ти реагират хора над 12, ако им изсипеш в някаква ситуация страница повтарящ се текст. Би било интересно да проверим кой от двата варианта се приема по-добре.
Иначе прави каквото искаш и не изпадай в някакви странни "ти уважаваш ли ма" състояния, плс![]()
Аз говоря за игри, които са 95% текст. Някакви хора, дето пишат такива игри от къде 30 години, са говорили някакви неща, извлечени от опита им, а аз тия неща съм ги прочел. Та на това си базирам твърденията.
Не знам ти за какви многомилионни игри говориш въобще. А това, дето се е доказало на практика, се е доказало на практика деветдесетте години с 90% от аудиторията, хора на по 14-15 максимум. Това теория ли е според теб? И според това, как смяташ настоящата аудитория с това ли ще я зарибиш? Ако ли да, давай спокойно и не ме слушай.
ПП-то ти не връзва много смисъл![]()
Не, цепя, че на текстовите игри с изрични избори, включително геймбуковете, на Запад, където са измислили тия жанрове, им викат CYOA, по името на поредицата-първопроходник. Земи гугълни някакви неща за минута и половина, преди да се цепиш ти, окей?
И също тъй не значи, че в електронен няма да намериш доста CYOA-та. (Повтарям, че може да си джапнал здраво вече, това се е превърнало в името на жанра, не на ретардираната поредица.)
Това е щото западната школа никога не се е вълнувала особено от хартиени КИ в творчески план.
Българският сайт за книги-игри!
Дизайн на RocketTheme Разработен от Victor Atanasov a.k.a. ringlas