Необходим е Вход или Регистрация, за да се включите в темата.
Това си е чисто-голата истина Там трябва да бъде "гард" и зачеркване на "изгнание". Изглежда съм го подминал, (а и "първите" читатели), защото има някаква логика за клюн в самия епизод (но той наистина така или иначе е взет по-рано).108 е очеизваждаща грешка - още повече, че като прегледах цялата ситуация, съм почти убеден, че там е трябвало да стои "гард".
Аз пък не харесвам КИ без дневници, така че няма как да угодиш 100% на всички !
Само дето никой не говори за радикална промяна на системата, а за постепенно въвеждане на такава. И точно понеже за момента Ал Торо е монополизирал пазара на КИ, се съмнявам някой да е пропуснал или тепърва да пропусне играта му, със или без дневник.Не, смятам за откровен проблем радикалната промяна на системата.
Апропо, игра без дневник не значи по-малко литературна. Само отбелязвам .Тези пък, които са фенове на сложните схеми и не са харесали първата част по този повод, най-вероятно ще пропуснат втората част защото очакват още една по-литературна книга.
Ти самият няма ли да си купиш продължението, ако в него се хвърлят зарове ?
Апропо, игра беа дневник не е значи по-малко литературна. Само отбелязвам .
Като професионалист или пионка ?Всъщност за първото изигравене реших да го давам като професионалист, върши си работата не дъни околните... за това ще пиша в темаза за заяждания.
За всяка пешка, стигнала до края на дъската в моя партия, съм жертвал трицифрено число, които да разчистят пътя на топовете ми. Защо реши, че Котаракът е специален за поръчителите си? Ако беше, защо не му предложеха договор, а го притискат така, че да не може да откаже и да е лесен за следене?Пионката стигнала до края на шахматната дъска става царица, ако си е свършила добре работата де.
Иначе като професионалист или поне като някой дето държи на дадената дума. това че думата е дадена на келеш не я прави по-малко важна.
Българският сайт за книги-игри!
Дизайн на RocketTheme Разработен от Victor Atanasov a.k.a. ringlas